Διαφήμιση

XANIA

Aναστάτωση προκάλεσαν δυνατοί κρότοι στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αναστάτωση προκλήθηκε σε ορισμένες περιοχές κοντά στον κόλπο των Χανίωναπό δυνατούς κρότους οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί από αρκετούς που βρίσκονταν στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Σύμφωνα με το flashnews, η πιθανότερη αιτία είναι η άσκηση που είχε προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί με ενεργοποίηση του πεδίου βολής «Άκρα Σπάθα» το οποίο ευρίσκεται περίπου 25 ναυτικά μίλια βόρεια του ακρωτηρίου Σπάθα.

Να σημειωθεί πως η άσκηση αφορούσε σε βολές με πραγματικά πυρά, οπότε – αναλόγως και των καιρικών συνθηκών – οι ήχοι είναι δυνατόν να μεταφερθούν σε μεγάλη απόσταση.

Στο μεταξύ ασκήσεις με βολές έχουν προγραμματισθεί και την Τρίτη 8 Ιουνίου στην περιοχή Α2 του Πεδίου Βολής Κρήτης  (βόρεια του Ρεθύμνου) από τις 5 το πρωί μέχρι την δύση του ηλίου.

Επίσης την Τετάρτη 9 Ιουνίου, από τις 7:00 – 14:30, έχει προγραμματισθεί η πραγματοποίηση βολών όπλων ευθυτενούς τροχιάς, στο Πεδίο Βολής Ρεθύμνου .

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version