Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ατύχημα με τραυματισμό νηπίου στον αύλειο χώρο του ΠΑΓΝΗ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένας σοβαρός τραυματισμός νηπίου σημειώθηκε στον αύλειο χώρο του ΠΑΓΝΗ και πιο ειδικά κοντά στο πάρκινγκ όταν το 3χρονο κατά πληροφορίες παιδί φαίνεται να πιάστηκε για παιχνίδι από κινητό εμπόδιο στάθμευσης και να τραυματίστηκε όταν αυτό το πλάκωσε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti μαζί με το παιδί ήταν και ο κηδεμόνας του που είναι εργαζόμενος στο νοσοκομείο όμως προφανώς δεν πρόλαβε τις κινήσεις του νηπίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί φεύγοντας από τον παιδικό σταθμό που εδρεύει μέσα στο χώρο του νοσοκομείου πιάστηκε για να παίξει σε κινητό εμπόδιο που μοιάζει με «Π» και στο μέσο κρέμεται ταμπέλα που δείχνει τη μονάδα Alzheimer.

Το εμπόδιο αναποδογύρισε και το χτύπησε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το εμπόδιο χρησιμοποιείται για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα επισκεπτών στο σημείο. Μια εκδοχή θέλει το συμβάν να σημειώθηκε σε απόσταση κάποιων μέτρων από τον παιδικό σταθμό ενώ μια άλλη κοντά στο σημείο εισόδου και εξόδου αυτού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί υπέστη κάποιο κάταγμα ενώ επίσης φέρεται να έχει και χτύπημα στο κεφάλι. Το νήπιο εισήχθη αμέσως στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version