Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Οι τουρίστες κάνουν «απόβαση» στην Κρήτη: 300 περίπου πτήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Τουρισμός
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Αισθητή ήταν η αύξηση τουριστών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, στο οποίο προσγειώθηκαν 300 περίπου πτήσεις εξωτερικού μέσα στο σαββατοκύριακο που πέρασε, με την επιβατική κίνηση να είναι αυξημένη κατά 15% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και θετική είδηση, η οποία επιβεβαιώνει τα λεγόμενα των τουριστικών παραγόντων, οι οποίοι έκαναν λόγο για ουσιαστική έναρξη του τουρισμού στις αρχές με μέσα Ιουλίου.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στο “Νίκος Καζαντζάκης”, με τους τουρίστες να ανυπομονούν να βρεθούν σε τουριστικά θέρετρα της Ανατολικής Κρήτης, δηλώνοντας ότι νιώθουν ασφαλείς. Πολίτες από χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα από το Βέλγιο, μεταξύ άλλων, υποστήριξαν μπροστά στον τηλεοπτικό φακό της “ΚΡΗΤΗ TV” πως θεωρούν την Κρήτη ότι είναι ένας ασφαλής προορισμός, ενώ οι μέρες των διακοπών τους θα είναι αρκετά μεγάλες και συγκεκριμένα από 7 έως 15 ημέρες.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου καταγράφηκε το 83% της κίνησης του 2019, γεγονός που προκαλεί ικανοποίηση στις τάξεις των ξενοδόχων.

«Στατιστικά, το πρώτο δεκαήμερο μάς έδειξε ότι είμαστε στο 83% της κίνησης του 2019. Είναι ένα πολύ καλό ποσοστό. Τα περισσότερα στατιστικά στοιχεία έχουν ως επίκεντρο τον νομό Ηρακλείου και επίσης βλέπουμε πως έχουν ανοίξει τα περισσότερα ξενοδοχεία του νομού. Οι πληρότητες είναι αρκετά καλές. Στις 19 του μήνα θα “ανοίξει” η Μεγάλη Βρετανία. Το πρόβλημα ωστόσο βρίσκεται στη Ρωσία», ανέφερε στην “ΚΡΗΤΗ ΤV” o πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης.

 

Τουρισμός
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap