Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ο δολοφόνος του Γιάννη Ρουσάκη αποφυλακίζεται και ξεσηκώνει αντιδράσεις

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 30χρονος πήρε προχθές την πρώτη του άδεια από τη φυλακή, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία, αφού ήδη έχει σταλεί στην Αθήνα το αίτημα για την αποφυλάκισή του

 Αποφυλακίζεται τις επόμενες ημέρες ο 30χρονος ο οποίος καταδικάσθηκε για τη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη από τα Μάλια στη διάρκεια οπαδικής φονικής συμπλοκής στην παραλιακή λεωφόρο, τον Σεπτέμβριο του 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος πήρε προχθές την πρώτη του άδεια από τη φυλακή, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία, αφού ήδη έχει σταλεί στην Αθήνα το αίτημα για την αποφυλάκισή του από τη διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματος της Αλικαρνασσού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έλαβε τριήμερη άδεια, θα πρέπει να επιστρέψει αύριο στη φυλακή της Αλικαρνασσού, ωστόσο όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, μάζεψε τα πράγματά του και χαιρέτησε το προσωπικό του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σε πρόσφατη απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου τού αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής διαγωγής μετά την πράξη του με αποτέλεσμα να «σπάσουν» τα ισόβια.
Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 20 ετών για την ανθρωποκτονία και συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών για άλλες πράξεις. Ο 30χρονος, ο οποίος ήταν μόλις 24 ετών, όταν έγινε το κακό, ξέσπασε σε λυγμούς στην απολογία του. Ανέλαβε την πλήρη ευθύνη της πράξης και εμφανίστηκε πραγματικά συντετριμμένος.

Πηγή:εφημερίδα Πατρίς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap