Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Νήσος Χρυσή: Ο «παράδεισος» βρίσκεται 8 μίλια νότια της Κρήτης! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όπως ακριβώς το αναφέρει ο τίτλος… Όποιος έχει βρεθεί στη Νήσο Χρυσή νότια της Ιεράπετρας αντιλαμβάνεται πως  ο «παράδεισος» έχει χρώμα γαλάζιο και είναι πράγματι τόσο κοντά στη Κρήτη. Δεν είναι υπερβολή πως πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο που μπορεί να συγκριθεί με λίγα μέρη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Οι χρυσές αμμουδιές, η απόλυτη ηρεμία σε σχέση με άλλους τουριστικούς προορισμούς, το σπάνιο αρκευθόδασος και τα άφθονα κοχύλια σε κάθε γωνιά της, κάνουν την Χρυσή έναν ονειρεμένο προορισμό που προτείνετε για αξέχαστες διακοπές

Κάθε ημέρα τους καλοκαιρινούς μήνες, εκατοντάδες επισκέπτες επισκέπτονται την Χρυσή με τα εκδρομικά μικρά πλοία που φεύγουν από την Ιεράπετρα το πρωί και επιστρέφουν το απόγευμα, απολαμβάνοντας μοναδικές βουτιές στην γνωστή παραλία της Πελεγρίνας ή Χρυσής Ακτής. Η Νήσος Χρυσή έχει ανακηρυχτεί επίσημα περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και απαγορεύεται αυστηρά η κατασκήνωση σε οποιοδήποτε μέρος καθώς και η διανυκτέρευση.

Απολαύστε το παρακάτω βίντεο και “νιώστε” λίγο από την καλοκαιρινή μαγεία που απλόχερα χαρίζει η Νήσος Χρυσή:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version