Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Από αυτή την εφαρμογή, δεν ξεφεύγει τίποτα!

Δημοσιεύτηκε

στιςΕπιστρέψατε ποτέ από ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης έχοντας ξεχάσει να αγοράσετε κάποια από τα πράγματα που θέλατε; Αναρωτηθήκατε πόσους πόντους έχετε συγκεντρώσει; Μήπως ξεχνάτε την XtraCard στο σπίτι και χάνετε πολύτιμους πόντους και εκπτώσεις; Ή μήπως δεν προλάβατε κάποια από τις εκπληκτικές προσφορές που τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης έκαναν;

Αν και σε έστω μια από τις παραπάνω ερωτήσεις απαντήσατε καταφατικά, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σας έχουν τη λύση: Την εφαρμογή Χαλκιαδάκης! Μια ελαφριά εφαρμογή, που κατεβαίνει εύκολα και γρήγορα στο κινητό σας, συνδέεται με την Xtra Card Χαλκιαδάκης και σας ενημερώνει για όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε, όπως:

  • Τις λίστες και το ιστορικό των αγορών σας
  • Τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει
  • Όλα τα σημαντικά νέα που σας αφορούν, όπως κληρώσεις, δώρα, κ.α.
  • Όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Παράλληλα, με το Barcode της εφαρμογής δεν θα χρειάζεται να έχετε διαρκώς μαζί σας την Xtra CardΧαλκιαδάκης, ενώ μέσα από το φιλικό περιβάλλον λειτουργίας της, θα μπορείτε να αλλάξετε και τα στοιχεία σας.

Και τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ… τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης προσφέρουν υπέροχα δώρα σε όσους κατεβάσουν την εφαρμογή έως και τις 31 Ιανουαρίου:

  • 10 δωροεπιταγές των 100€
  • 3Ηλεκτρικά πατίνια Hoverboard + 3 KART PILOT
  • 2ηλεκτρικά πατίνια SCOOTER Black XIAOMI

Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικής Ευφυΐας (e-BiLab.gr), πρωτοπόρο σε θέματα digital marketing και διαδικτυακών εφαρμογών, με επικεφαλής τον Δρ. Γιάννη Κοπανάκη, καθηγητή του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ), στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας που έχει αναπτύξει η μεγάλη κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. με το Ακαδημαϊκό Ίδρυμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή εύκολα εδώ:

Για Playstore:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xalkiadakismobile.app

Για Appstore:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap