Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Απίστευτη διαφήμιση για την Κρήτη: 10 μεγάλα ονόματα έφτασαν με φουσκωτά!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι γνωστό πως ο μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος έχει σπίτι στα Καπετανιανά, στα Νότια του Νομού Ηρακλείου. Εκεί έφτασαν τη Μεγάλη Πέμπτη δια θαλάσσης για να τον συναντήσουν 10 μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής: Νταλάρας, Μητσιάς, Κότσιρας, Θηβαίος, Πασχαλίδης, Παπακωνσταντίνου και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Θάνος Μικρούτσικος: “Κατεβήκαμε από το πρωί στον γιαλό. Προσκύνημα στο καφενείο της Σούλας. Πλησίαζε ένα ιστιοφόρο. Κοίταξα με τα κιάλια. Τι να δω! Ο Κότσιρας, ο Πασχαλίδης, ο Θηβαίος, η Ρίτα και η Μαριάννα.

Τους υποδέχτηκα όλο χαρά. «Ρε σεις τι κάνετε εδώ;» «Ήρθαμε να σε δούμε. Ύστερα είναι και οι συναυλίες του Βύρωνα. Να κάνουμε και μια πρόβα. Πάρε τα κιάλια να δεις»…

Μακριά στο πέλαγος ένα φουσκωτό πλησίαζε με μεγάλη ταχύτητα. Οδηγούσε ο Νταλάρας, δίπλα του ο Μητσιάς, ο Παπακωνσταντίνου, ο Θωμαίδης, ο Μεράντζας. Λείπει η Χαρούλα σκέφτηκα.

Ο Κότσιρας σαν να κατάλαβε μου φώναξε: «Οι πριγκίπισσες έρχονται αεροπορικώς. Πρέπει κιόλας να φτάνει σπίτι» «Πάμε τότε Καπετανιανά!» «Ρακί έχεις;» ρώτησε ο Θηβαίος…

Οι φίλοι μου με κατασυγκίνησαν και είναι και Μεγάλη Πέμπτη”.

Πηγή: www.voltarakia.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap