Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Απάτη στην Κρήτη: 24χρονη πήγε να νοικιάσει σπίτι και πλήρωσε «μαϊμού-μπροστάντζα» 1.450 ευρώ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος οι τηλεφωνικές απάτες στην Κρήτη, με δύο νέες υποθέσεις να βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, θύμα επιτήδειων έπεσε μια 24χρονη κοπέλα στον Πλατανιά Χανίων, η οποία ενδιαφερόταν να νοικιάσει σπίτι. Μέσω διαδικτύου εντόπισε λοιπόν ένα διαμέρισμα το οποίο της άρεσε και επικοινώνησε με την δήθεν ιδιοκτήτρια, η οποία της ζήτησε το ποσό των 1.450 ευρώ προκειμένου να το κατοχυρώσει.

Η νεαρή κοπέλα την εμπιστεύτηκε μετέφερε τα χρήματα και έκτοτε η «ιδιοκτήτρια» έγινε καπνός. Αμέσως η 24χρονη αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απάτη και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία αναζητά τον δράστη.

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε και ένας 42χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από τον λογιστή του. Ο δράστης έπεισε το θύμα πως δικαιούται επίδομα, του ζήτησε τους προσωπικούς του κωδικούς της κάρτας με αποτέλεσμα να γίνουν «καπνός» 280 ευρώ.

Και οι δύο περιπτώσεις καταγγέλθηκαν στην αστυνομία χθες Τρίτη 29 Αυγούστου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version