Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Απαράδεκτο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης – Κατέρρευσε τμήμα της οροφής σε αίθουσα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκρως επικίνδυνες καταστάσεις στο δημοτικό σχολείο Σισίου, καθώς κατέρρευσε τμήμα της οροφής σε αίθουσα, ενώ από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε μικρά παιδιά.

Το απαράδεκτο περιστατικό- που διακρίνεται στις εικόνες- συνέβη το πρωί, λίγα λεπτά πριν εισέλθουν στην αίθουσα μικροί μαθητές μετά τη προσευχή. Τα παιδιά είχαν Άγιο!

Το γεγονός καταδικάζει ο Πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Βραχασίου Γιώργος Φθενάκης ο οποίος έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Οι μαθητές κάνουν μάθημα σε άλλες αίθουσες ενώ το κλίμα στη περιοχή μυρίζει “μπαρούτι” καθώς γονείς διαμηνύουν ότι δεν θα στείλουν την Παρασκευή τα παιδιά τους στο σχολείο εφόσον δεν δρομολογηθούν άμεσα διαδικασίες για την αποκατάσταση ζημιών καθώς και εργασίες συντήρησης στο σχολείο, στο οποίο καταγράφονται δεκάδες προβλήματα, ακόμα και με τα νερά της βροχής τα οποία εισχωρούν σε αίθουσες διδασκαλίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Φθενάκης, το περιστατικό συνέβη στην αίθουσα της τετάρτης τάξης δημοτικού και συγκεκριμένα στο τμήμα Δ2, όπου κάνουν μάθημα 17 μικρά παιδιά.

«Αν και η Δ/νση του σχολείου είχε αναφέρει εδώ και 2 χρόνια προς όλους τους αρμόδιους τα προβλήματα που καταγράφονται και στην οροφή, δυστυχώς δεν έγινε το παραμικρό», τόνισε αγανακτισμένος ο κ. Φθενάκης.

«Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η κοροϊδία», κατέληξε ο ίδιος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap