Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Απαγορευτικό απόπλου: Τι ισχύει για τα δρομολόγια πλοίων από Χανιά και Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κανονικά εκτελούνται από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι Χανίων, Ηρακλείου, Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και μερικής εξασθένησης των ανέμων.

Τα πλοία με προορισμό τον Πειραιά παρέμειναν “δεμένα” το Σάββατο, 25/11, λόγω ισχυρών ανέμων και δυσμενών καιρικών συνθηκών, ωστόσο με την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου και την σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας Bettina, τα δρομολόγια από και προς Πειραιά για την Κρήτη τίθενται ξανά σε λειτουργία.

Επίσης, ανοιχτές είναι και οι πορθμειακές γραμμές. Η άρση απαγορευτικού έγινε μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Πάντως οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version