Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Το μήνυμα του Χανιώτη παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη σε οδηγό που έκλεισε ράμπα για ΑμΕΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Τσαπατάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το θέμα της ελεύθερης κινητικότητας για τα ΑμΕΑ στην Ελλάδα, είναι ένα θέμα που… καίει, καθώς οι πράξεις και η συμπεριφορά μας έχει αποδείξει σε μυριάδες περιπτώσεις ότι μονάχα πολιτισμένη δεν είναι. Τα προβλήματα και τα εμπόδια που συναντούν καθημερινά οι συμπολίτες μας που κινούνται με αμαξίδιο είναι πάμπολλα και οι αλλαγές που γίνονται προς την σωστή κατεύθυνση, ελάχιστες.

Το επιβεβαιώνει με πρόσφατη δημοσίευσή του στο facebook ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης.

Σε αυτό, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα αμήχανο στιγμιότυπο, όπου ασυνείδητος οδηγός στη Νεάπολη Συκεών της Θεσσαλονίκης έκλεισε ράμπα για ΑμΕΑ, παρκάροντας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να περάσει το αμαξίδιο του.

Η αντίδραση του Αντώνη είναι ενδεικτική και περιγράφεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία: «Τουλάχιστον έχει αφήσει τόσο χώρο όσο ακριβώς χρειάζεται, ώστε να ΜΗΝ μπορεί να περάσει ένα αμαξίδιο… #έλεος. Να είστε βέβαιοι, ότι θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο με τις δράσεις και τις ομιλίες μου, που διοργανώνουμε μέσω της ΕΛ.ΑΣ. ή των τοπικών αρχών, αυτές οι εικόνες αλλά και ο αριθμός τροχαίων δυστυχημάτων που ταλανίζουν την χώρα να μειωθούν στο ελάχιστο», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης.

Τσαπατάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap