Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η ΑΝΕΚ LINES ετοιμάζει τριπλή εθελοντική δράση! – Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΕΚ ΧΑΝΙΑ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
587 Shares

Η ΑΝΕΚ LINES, γίνεται μια ομάδα με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης», το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και τα Art n’ Beauty της κας Κατερίνας Μπιτσάκη και πραγματοποιεί την Τετάρτη 18/8 τριπλή δράση εθελοντικής προσφοράς.

Συγκεκριμένα στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά (Λεωφ. Καραμανλή 148) θα γίνει εθελοντική Αιμοδοσία, θα ληφθούν δείγματα για δωρεά μυελού των οστών και για πρώτη φορά, θα υπάρχει μέριμνα ώστε όποια κοπέλα επιθυμεί να κόψει και να δωρίσει τα μαλλιά της για να φτιαχτούν περούκες για καρκινοπαθείς!

Σημειώνεται ότι όλο το χρόνο, οι πάγιες ανάγκες σε αίμα είναι πολύ αυξημένες (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις, τροχαία ατυχήματα, κλπ).

Η εθελοντική αιμοδοσία, είναι ακίνδυνη, διαρκεί μόνον 10 λεπτά και ο όγκος αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης αποκαθίσταται αμέσως από τον οργανισμό.

Στην κοινή προσπάθεια προώθησης και ενημέρωσης της αιμοδοσίας και ο γνωστός σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, που επιμελήθηκε αφιλοκερδώς το τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα της εκδήλωσης.

Σημειώνουμε ότι κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του covid (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις).

Αυτήν την Τετάρτη, 18 Αυγούστου, ενώνουμε τις δυνάμεις και προσφέρουμε από καρδιάς, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Με φροντίδα για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και της υγείας, που αποτελούν ύψιστο αγαθό και δικαίωμα για όλους.

Όλοι μαζί #MIAOMADA !

ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΕΚ ΧΑΝΙΑ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap