Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Αλάναρος ανέβηκε με μηχανή στην κορυφή του Ψηλορείτη σε 15 λεπτά!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είναι χιλιάδες οι ορειβάτες και οι πεζοπόροι που έχουν ανέβει τις τελευταίες δεκαετίες στην κορυφή του Ψηλορείτη. Άλλες φορές με σχετική άνεση, άλλες με ιδιαίτερη δυσκολία λόγω καιρικών συνθηκών μα πάντα με προσύλωση στον τελικό στόχο των 2.456 μέτρων. Ωστόσο, κανείς δεν θα πίστευε πως είναι εφικτό να ανέβεις μέχρι το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού με μηχανή!

Και όμως τέσσερις τολμηροί φίλοι ξεκίνησαν από τους πρόποδες του βουνού την ανάβαση και κατάφεραν να ανέβουν με ειδικές μηχανές μέχρι την κορυφή! Σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια προσπάθεια “περίπατος” και χρειάστηκε όλη η οδηγική εμπειρία και οι ιδιαίτερες ικανότητες των οδηγών.

Τα πλάνα καταγράφηκαν από κάμερα στο κράνος του ενός οδηγού είναι άκρως εντυπωσιακά και θα σας κάνουν να το πιστέψετε αν έχετε ακόμη αμφιβολίες… Δείτε το 15λεπτο απίστευτο βίντεο της διαδρομής!

https://www.youtube.com/watch?v=AnoQbcIGJos

 

Video credits: Manos Pagalos

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version