Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ανατροπή με τον καιρό στην Κρήτη: Έρχεται θερμή εισβολή μετά από την κακοκαιρία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Photo: Daynight.gr

Για θερμή εισβολή μετά το τσουχτερό κρύο κάνει λόγω ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στο facebook.

Με ζέστη φαίνεται ότι θα μπει ο Δεκέμβρης καθώς μετά το κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη, την Πέμπτη αναμένεται θερμή εισβολή η οποία θα ανεβάσει τον υδράργυρο έως και 9 βαθμούς Κελσίου!

Οπως επισημαίνει ο Γ. Τσατραφύλλιας:

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η εμμονή των νοτιάδων ,οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, η αφρικάνική σκόνη και οι δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη 28-29/11 συνθέτουν το καιρικό προφίλ αυτής της εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα από σήμερα Δευτέρα (27/11) το βράδυ και από τα δυτικά περιμένουμε νέα κακοκαιρία η οποία αυτή τη φορά δεν θα φέρει κρύα και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα αλλά μεγάλα ύψη βροχής και θυελλώδεις νοτιάδες.

  • Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι η δυτική Ελλάδα, η δυτική Κρήτη, οι Κυκλάδες και η ανατολική νησιωτική χώρα.
  • Επίσης θα επηρεαστούν και οι ευπαθείς νομοί Καρδίτσας και Τρικάλων.
  • Αξιοσημείωτη ακόμη θα είναι η θερμή εισβολή που θα επηρεάσει τη χώρα μας από τη Πέμπτη 30/11 και μετά η οποία θα εκτοξεύσει τη θερμοκρασία ακόμα και 8-9 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version