Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Κρήτης κάνουν «απόβαση» στην Αθήνα

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

αγρότες Κρήτης

Στην Αθήνα μεταβαίνουν την Παρασκευή οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Κρήτης που προχωρούν σε κινητοποίηση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Με τρία βασικά αιτήματα, τις περικοπές των επιδοτήσεων, τους δασικούς χάρτες που είχαν ως αποτέλεσμα την περικοπή των ενισχύσεων σε όλο το νησί και κόστος παραγωγής που έχει εκτιναχθεί στα ύψη το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναλαμβάνουν δράση και με αυτή τους την απόβαση διεκδικούν τα αυτονόητα από την ηγεσία του Υπουργείου.

Να σημειωθεί ότι την 1η Νοεμβρίου 2021 έγινε ειδική σύσκεψη στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου όπου συνεδρίασαν οι εκπρόσωποι φορέων της Κρήτης και υπηρεσιακοί παράγοντες αρμόδιοι για τα αγροτικά θέματα και αποφάσισαν τη σύσταση Παγκρήτιας Επιτροπής Αγροτών με επικεφαλής τον Εμμανουήλ Ορφανουδάκη, η οποία θα αναλάβει να συντονίσει το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα ξεκινήσει από το λιμάνι του Ηρακλείου και των Χανίων την Πέμπτη  4/11/2021 το βράδυ, με προορισμό το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου ότι θα πρέπει να δει με ένα άλλο μάτι την Κρήτη” επισημαίνει  ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου κ. Μανόλης Ορφανουδάκης τονίζοντας  παράλληλα πως “η Κρήτη προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία και στους δυο βασικούς πυλώνες, στον τουρισμό και στον πρωτογενή τομέα, οπότε δεν θα πρέπει να μπαίνει στο περιθώριο“.

Πηγή: cretalive


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ