Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

AgroExpo 2019: Η μεγαλύτερη αγροτική έκθεση στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες η εγκατάσταση του εκθεσιακού εξοπλισμού της 3ης Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας AgroExpo 2019, η οποία διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λασιθίου, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 9 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Μισεδάκειο Στάδιο του Δήμου Ιεράπετρας. Περιλαμβάνει δε, εκθέτες πανελλήνιας εμβέλειας, φτάνοντας σε αριθμό τις 85 συμμετοχές, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συγκρινόμενη με τις προηγούμενες χρονιές, όπως επισημαίνεται από το Επιμελητήριο Λασιθίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για νέες μεθόδους καλλιέργειας, φυτωρίων και λιπασμάτων καθώς και για νέες τεχνολογικές εξελίξεις όσον αφορά στον γεωργικό τομέα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η AgroExpo 2019, όπως έχει διαμορφωθεί φέτος, ανταγωνίζεται σημαντικά αντίστοιχες εκθέσεις της Ελλάδας και των Βαλκανίων, τόσο σε επίπεδο εκθετών όσο και οργάνωσης. Μία έκθεση που καθιερώνεται και γίνεται θεσμός για όλη την Κρήτη και όχι μόνο.

Αυξημένος αναμένεται να είναι και ο αριθμός των επισκεπτών συγκριτικά με τις άλλες χρονιές, καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην προώθηση και στη διαφήμιση της έκθεσης σε Παγκρήτιο και Πανελλήνιο επίπεδο.

Την Πέμπτη 9 Μάϊου στις 19.00 είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια της έκθεσης με την παρουσία εκπροσώπων από το Επιμελητήριο, τον Δήμο, την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και με την συμμετοχή κι άλλων οργανωτικών φορέων.

Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη 16.00 – 21.00 & Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 21.00

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap