Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Μεγάλη προσφορά της Aegean: Με 19 € πετάς από και προς Χανιά!

Δημοσιεύτηκε

στιςH Aegean για άλλη μία φορά κάνει αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: ανακοινώνει δηλαδή μια πολύ φτηνή προσφορά δημιουργώντας έναν μικρό ευχάριστο πανικό. Αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μπορεί κάποιος να ταξιδέψει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Χανιά (και το αντίστροφο) με εισιτήρια που ξεκινούν από τα 19 Ευρώ!

Η γνωστή εταιρεία θα διαθέσει 125 χιλιάδες θέσεις για αυτές τις πτήσεις -κάτι που ισχύει και για τους προορισμούς της Ρόδου και της Κέρκυρας- για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και τις 18 Απριλίου. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν καλό είναι να προλάβετε, πριν σας πιάσουν τις θέσεις…

Βρείτε την προσφορά της Aegean πατώντας στα λινκ

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, και την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Αναλυτικότερα η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο olympicair.com έως και 18/04/2018 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 15/05/2018 έως και 20/03/2019.

Όροι προσφοράς:

Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap