Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Γιατί γέμισαν «άδειες καρέκλες» οι πλατείες της Κρήτης;

Δημοσιεύτηκε

στις

karekles-xania
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι καταστηματάρχες του Ηρακλείου και των Χανίων συμμετέχουν στην πανευρωπαϊκή συμβολική διαμαρτυρία στον κλάδο της Εστίασης, με φόντο τις οικονομικές επιπτώσεις μετά την άρση του lockdown.

Σύμφωνα με τους νέους υγειονομικούς κανονισμούς για την λειτουργία των καταστημάτων Εστίασης (αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια και μέγιστος αριθμός πελατών), συρρικνώνουν όπως τονίζουν τη δυναμικότητα των επιχειρήσεών τους.

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας Empty Chairs, τοποθετώντας στις κεντρικές πλατείες των πόλεών τους άδειες καρέκλες για να συμβολίσουν όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.

Στο Ηράκλειο στήθηκαν καρέκλες με αποστάσεις στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, μπροστά από τη Λότζια μέχρι και την πλατεία Λιονταριών.

«Σεβόμαστε πλήρως τις υποδείξεις της επιστημονικής κοινότητας αλλά ζητάμε άμεσα μέτρα στήριξης για να μπορέσουμε να μείνουμε ανοιχτοί και να ζήσουμε και εμείς και οι εργαζόμενοι μας αλλά και το σύνολο των κλάδων που επηρεάζονται άμεσα μαζί με εμάς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μία από τις πόλεις στις οποίες πραγματοποιείται η συγκεκριμένη κινητοποίηση είναι και τα Χανιά, όπου καταστηματάρχες τοποθέτησαν άδειες καρέκλες στο Ενετικό Λιμάνι μπροστά στο Γυαλί – Τζαμισί.

Πηγή: Efsyn

karekles-xania
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap