Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ρεθυμνιώτισσα ξεχώρισε σε εκδήλωση του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε μία άψογη εκδήλωση για την επέτειο 45 χρόνων του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μία Ρεθυμνιώτισσα χορεύτρια κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Η Κρητικοπούλα Τόνια Μπερνιδάκη ξεσήκωσε όσους βρίσκονταν στον χώρο με την υπέροχη χορευτική της ερμηνεία και τις φιγούρες που είναι αποτέλεσμα χρόνων ενασχόλησης με τους παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλοι σχολίασαν με τον θετικότερο τρόπο όχι μόνο την Ρεθυμνιώτισσα χορεύτρια, αλλά και την συνολική συμμετοχή των χορευτών που έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό.

Το ίδιο άξιοι χειροκροτημάτων ήταν και οι μουσικοί της εκδήλωσης που κατά περιόδους ξεσήκωσαν όλους όσους καμάρωναν τα κοπέλια και τις κρητικοπούλες.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version