Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Αυτοί είναι οι κρητικοί που κατέκτησαν τις… Άνδεις!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξόρκισαν το…13 που αποδείχθηκε το τυχερό τους νούμερο

Και τι πως ήταν Τρίτη και 13 του μήνα! Μια ομάδα Ελλήνων ορειβατών κατέκτησε την κορυφή Αconcagua των Άνδεων σε ύψος 6962 μέτρων! Μαζί τους και ο Ηρακλειώτης Σοφοκλής Πλαϊτης που έβγαλε και τη σημαία του ορειβατικού συλλόγου Ηρακλείου.

Οπως τονίζει ο Μπάμπης Φαλαγγάρας το…13 ήταν το τυχερό τους νούμερο: Ναι, αναφέρει, ηταν “ΤΡΙΤΗ Κ 13!Αναβαση στο aconcagua σta 6962! Ξορκισαμε Το τριτη και 13!Μετά απο 13 μέρες στα βουνά, Χωρις μπάνιο 13 μερες. Περπατώντας 13 ωρες , σε θερμοκρασια – 13 c, Εχοντας μαζι μας τη σημαια τ παναθηναικού με την θυρα 13, Φορτωμενοι με 13 κιλα, Καταφεραμε την Τριτη και 13 φεβρουαριου, στις 13.00 η ωρα , να ανέβουμε στην κορυφή του Aconcagua !!! Τριτη και 13 ΤΕΛΟΣ!

Η Ακονκάγκουα ή Ακονκάγουα  (ισπανικά: Aconcagua ) είναι το ψηλότερο βουνό στην Αμερική με ύψος 6.959 μέτρα. Βρίσκεται στις Άνδεις, στην επαρχία Μεντόσα της Αργεντινής, 112 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσα της επαρχίας Μεντόσα. Η κορυφή απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από την επαρχία Σαν Χουάν και 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Χιλή. Η Ακοκάνγκουα είναι η υψηλότερη κορυφή τόσο στο δυτικό όσο και στο νότιο ημισφαίριο.

Πηγη: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ