Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ψυχραιμία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Του Μενέλαου Μποκέα

Γνωρίζω ότι η περήφανη κρητική φιλοξενία δεν περιορίζεται μόνο σε “πελάτες-τουρίστες”, αλλά και σε όσους ,διαχρονικά, χρειάστηκε να ξαποστάσουν, να φυγαδευτούν, να προστατευτούν.

Ο τουρισμός της Κρήτης δεν κινδυνεύει απο 2500-3000 χιλιάδες ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας. Είμαι σίγουρος ο,τι κινδυνεύει περισσότερο από την γενικότερη ανοργανωσιά της χώρας, την εργασιακή ασυδοσία, την ελλιπή σύνδεση του τουριστικού προιόντος με τις τοπικές κοινωνίες, την έλλειψη οράματος για μια πιο ανταγωνιστική και σύγχρονη τουριστική εκπαίδευση και λιγότερο από το αν θα φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες.

Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι το πως θα συντονιστούν καλύτερα οι αρμόδιες αρχές αλλά και το πως η Κυβέρνηση θα αντιμετώπισει με σοβαρότητα (όση της έχει απομείνει) ένα τόσο ιδιαίτερο θέμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version