Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

25χρονος Ρεθυμνιώτης συνελήφθη για φυτεία-μαμούθ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο 25χρονος που κατηγορείται για τη φυτεία των 560 δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή της Ίμπρου στα Σφακιά, τον περασμένο Αύγουστο.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε και ο άνδρας, με καταγωγή από το Ατσιπόπουλο, συνελήφθη.

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται:

Συνελήφθη χθες (13.09.2023) το απόγευμα στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης , ημεδαπός ο οποίος διωκόταν με ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χανίων για τα παραβάσεις Νομοθεσίας Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών-καλλιέργεια κάνναβης (Δελτίο Τύπου 17.08.2023), Περί Όπλων και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί κ Εισαγγελέα Πλημ/κων Χανίων .

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version