Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

20χρονος από τον Ζαρό στην ταινία για τον Καπετάν Μιχάλη!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο 20χρονος Μανώλης Τσικριτσάκης, Φοιτητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, με καταγωγή από τον Ζαρό Δήμου Φαιστού, συμμετέχει ως βοηθητικός ηθοποιός στην πολυαναμενόμενη ταινία «Καπετάν Μιχάλης».

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Αιμίλιο Χειλάκη στο ρόλο του Καπετάν Μιχάλη, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη (σε σενάριο-σκηνοθεσία του Κώστα Χαραλάμπους), θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 26 Δεκεμβρίου.

Ο Μανώλης Τσικριτσάκης που υποδύεται έναν Τούρκο «νιζάμη» (στρατιώτη) δηλώνει ενθουσιασμένος από την εμπειρία της συμμετοχής του σε μια ταινία που γυρίστηκε σε όλη την Κρήτη -από Χανιά έως Σητεία- με τη συμμετοχή πολλών γνωστών ηθοποιών, όπως ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με τον οποίο και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά:

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version