Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

20 νταλίκες έκαναν χαμό στο λιμάνι της Σούδας με την πρόταση γάμου που έκανε Κρητικός στην αγαπημένη του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος, αλλά… ισχύει κανονικά!

Ο λόγος για την πρόταση γάμου που έκανε Χανιώτης στην αγαπημένη του, πριν από ένα χρόνο, ωστόσο λίγο πριν το γάμο ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, το ζευγάρι είπε να ξαναθυμηθεί την ρομαντική στιγμή.

Έτσι λοιπόν, ο Παναγιώτης, οδηγός νταλίκας, έχοντας συνεννοηθεί με φίλους και συναδέλφους, έδωσε ραντεβού με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα στο λιμάνι της Σούδας, λίγο πριν αναχωρήσει το πλοίο της γραμμής.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, τα φορτηγά άρχισαν να πλησιάζουν το αυτοκίνητο της μέλλουσας νύφης, το περικύκλωσαν κορνάροντας, μέχρι τη στιγμή που ο Παναγιώτης έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε γλέντι παρουσία φίλων του ζευγαριού, ενώ το εντυπωσιακό ήταν ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν γύρω στις 20 νταλίκες!

Η ώρα η καλή!

Πηγή: zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version