Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Οι γονείς μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με την πολιτική» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρώτη ατάκα της Τζένης Μπαλατσινού ότι την περίμενε από πέρυσι, αλλά εκείνη πήγε αλλού (δηλαδή στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον Alpha), η Όλγα Κεφαλογιάννη έκατσε στον καναπέ του Jenny Jenny για μία φιλική κουβέντα, ίσως την πιο εξομολογητική και αβίαστη από όσες την έχουμε παρακολουθήσει ως τώρα.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογένειά της, από τα παιδικά χρόνια στην Κρήτη, όπου ως μεγαλύτερη σε ηλικία ηγούνταν των τριών αδερφών, το δέσιμο των οποίων παραμένει ισχυρό. Μάλιστα, περιέγραψε στη Τζένη μία χαρούμενή της ανάμνηση όπου όλες μαζί, παρουσία των παιδιών τους, τραγούδησαν karaoke! Όμως, ποια ήταν η στιγμή που είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και τί της έκανε τελικά, «κλικ»;
«Παρακολουθώντας την πολιτική μέσα στο σπίτι μου τόσα χρόνια, μπορείς να καταλάβεις ότι σίγουρα είχα πάρα πολλά ερεθίσματα. Την εποχή εκείνη μπορώ να σου πω ότι με ενέπνευσε και η ηγεσία που είχαμε, ένας άνθρωπος στον οποίο πιστέψαμε πάρα πολύ και αυτό σίγουρα σε κάνει να θες να είσαι μέρος της προσπάθειας που γίνεται.»

Παρόλα αυτά, οι γονείς της δεν ήταν θετικοί σε αυτήν της την απόφαση, και μάλιστα δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της πρώην υπουργό και βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος εν τέλει όταν το συνειδητοποίησε, τη στήριξε όσο κανείς άλλος. Επιπρόσθετα, διηγήθηκε την πρώτη της ημέρα στη βουλή, χωρίς να παραλείψει να εκφράσει σε σχετική ερώτηση, την άποψή της για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην πολιτική:

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρώ ότι έχουν φέρει επανάσταση στην επικοινωνία και των πολιτικών, εγώ θα στο πω από αυτήν την πλευρά της πολιτικής και καλό είναι ότι έχεις έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας εκτός από τα παραδοσιακά μέσα, γιατί είναι πιο άμεσος και δεν υπάρχουν αυτές οι σχέσεις διαπλοκής. Υπάρχει αυτή η αμεσότητα και η διαδραστικότητα. Αλλά όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και σε αυτό, πολλές φορές γίνεται μία κατάχρηση και από τις δύο πλευρές. Κρατάω πιο πολύ το θετικό το ότι έχεις τη δυνατότητα μιας πιο άμεσης επικοινωνίας και μιας διάδρασης με εκείνους που θέλουν σοβαρά να ασχοληθούν και όχι μόνο με αυτούς που το κάνουν για άλλους λόγους και θεωρώ ότι κι εγώ είμαι αρκετά ενεργή, αλλά τόσο όσο. Από κει και πέρα, το άλλο θέμα είναι ότι δε μπορεί να υποκαθιστούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δουλειά που πρέπει να κάνεις εσύ ως πολιτικός στην βουλή. Γιατί βλέπω πολλές φορές ότι αντί να έρθουν κάποιοι να απαντήσουν, να ενημερώσουν μέσα στο Κοινοβούλιο για αυτά που οφείλουν να ενημερώνουν την εθνική αντιπροσωπεία, το κάνουν μέσω τουήτερ. Εκεί είναι για μένα η μεγάλη ένσταση. Ναι, μπορείς να είσαι ενεργός στα σόσιαλ μίντια, αλλά όταν έχεις να κάνεις μία επίσημη ενημέρωση, έλα να την κάνεις στη βουλή.»

Τέλος, η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε προσωπικές της φωτογραφίες συνοδεία της Τζένης Μπαλατσινού, ενώ δε δίστασε να κάνει dubsmash, βασιζόμενη σε ένα απόσπασμα ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Ρένα Βλαχοπούλου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη, στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:koolnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ