Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ψάχνεσαι για δώρο Χριστουγέννων; Σου έχουμε 5 προτάσεις για ανδρικά ρούχα! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πώς πέρασε το 2016 χαμπάρι δεν πήραμε… Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, φτάνουμε σιγά-σιγά στην περίοδο των Χριστουγέννων. Την καλύτερη εποχή, δηλαδή, για να βγεις στα μαγαζιά και να αγοράσεις το κατιτίς σου. Είτε για τον εαυτό σου (το αξίζεις άλλωστε), είτε για να ευχαριστήσεις κάποιο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επιλογές υπάρχουν πολλές, αν όμως είσαι από τους τυχερούς που μένουν στο Ηράκλειο Κρήτης πολύ πιθανό να γνωρίζεις πως κοντά σου βρίσκεται ένα μαγαζί με ανδρικά ρούχα το οποίο αν περάσεις από δίπλα, δύσκολα θα πείσεις το μάτι σου να μην κοιτάξει προς τη βιτρίνα. Κι ακόμη πιο δύσκολα, θα πείσεις τον εαυτό σου να αντισταθεί στον πειρασμό να περάσει την είσοδο του μαγαζιού…

Το κατάστημα αυτό είναι το “Argyrakopoulos Men’s Fashion“, το οποίο βρίσκεται στο Κέντρο της πόλης, στην οδό Αβέρωφ 6. Μιλάμε ουσιαστικά για μια οικογενειακή επιχείρηση που μετρά (κρατηθείτε) περίπου μισό αιώνα παρουσίας στον τομέας της ένδυσης (35 χρόνια στο Ηράκλειο και περισσότερο από μία δεκαετία στην Αθήνα).

14449957_1051090891655482_3870460851813426676_n

Πριν από μερικές ημέρες περάσαμε μια βόλτα από το μαγαζί και εκεί μας υποδέχτηκε ο Γιώργος, ένα από τα παιδιά που το “τρέχουν” με μεγάλη όρεξη και μεράκι. Τόσο το στήσιμο του μαγαζιού, όσο και οι προσπάθειες που κάνει για να αναπτύξει την επιχείρηση στο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου, το αποδεικνύουν περίτρανα.

Του ζητήσαμε, λοιπόν, κάτι απλό: να μας δώσει 5 προτάσεις ρούχων που θα είναι ιδανικές για δώρο Χριστουγέννων. Και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκε να μας τις προσφέρει στο πιάτο!

1. Ζακέτες για να μην ανησυχεί η μάνα σου

2. Φόρμες για να διατηρηθείς fit και cool

3. Πλεκτή μπλούζα για να μην μπλέκεις με τα κρύα

4. Το Φουτεράκι σου για το απογευματινό σου καφέ

5. Και τέλος, το μπουφανάκι σου το τίμιο

Ακόμα εδώ είσαι; 

Αν είσαι από εκείνους που δεν πολυτρελαίνονται για βόλτες στα μαγαζιά, να ξέρεις πως μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη σελίδα του “Argyrakopoulos Men’s Fashion” στο Facebook και να κάνεις την παραγγελία σου είτε τηλεφωνικά (281 028 2937), είτε απλώς στέλνοντας ένα μήνυμα ζητώντας το προϊόν που σου γυάλισε!

Καλές αγορές και καλές γιορτές!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ