Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Τι έκανε ο Ρεθυμνιώτης ΑΓΕΕΘΑ στην άσκηση ΙΑΠΕΤΟΣ 2016 | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ παρακολούθησε δραστηριότητες της άσκησης “ΙΑΠΕΤΟΣ 11-2016’’, η οποία εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών (ΔΥΚ).

Στο πλαίσιο της άσκησης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πραγματοποίησε πτώση με αλεξίπτωτο στατικού ιμάντα και στη συνέχεια κατάδυση σε βάθος 30 μέτρων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των ν. Φλεβών στον Αργοσαρωνικό.

Στο άλμα και στην κατάδυση, πέραν προσωπικού της ΔΥΚ, συμμετείχε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, ο Διοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, ο Διευθυντής του Α’ Κλάδου ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής της ΔΥΚ, και ο Διοικητής της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών.

Πηγή:onalert

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version