Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Στην Κρήτη έπεσε το τυχερό “πεντάρι” του Τζόκερ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη για δεύτερη συνεχόμενη φορά υπήρξε τυχερό δελτίο, αυτήν την φορά από το Λασίθι,  με τον τυχερό Κρητικό, για ένα μόλις νούμερο να μην καταφέρνει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να γίνεται ο νέος κροίσος της χώρας.

Ωστόσο η “θεά Τύχη” του χαμογέλασε, αφού ο ίδιος προκάλεσε την τύχη του και …έπεσε  μέσα στους 5 αριθμούς κερδίζοντας έτσι απλά με ένα δελτίο ,το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 78.486 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο Λασίθι και συγκεκριμένα σε πρακτορείο στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νεάπολη.

Ωστόσο το νέο Τζακ- ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ ανεβάζει  ακόμη περισσότερο το πόσο στον επόμενο διαγωνισμό με τον υπερτυχερό ή υπερτυχερούς που τυχόν προκύψουν στην επόμενη κλήρωση να μοιράζονται το αστρονομικό ποσό των 13.500.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 4, 21, 25, 30.

Αριθμός Τζόκερ είναι το 10

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν 7 τυχερά δελτία, εκ των οποίων το ένα φέρει 5 επιτυχίες όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των € 78.486,49.

Να σημειωθεί ότι τυχερό παιχνίδι σκόρπισε χαμόγελα σε Κρητικό που προκάλεσε την τύχη του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (04/11)κερδίζοντας 42.804.ευρώ στη δεύτερη κατηγορία “πέφτοντας” μέσα στους πέντε αριθμούς

Μάλιστα το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα σε πρακτορείο στην οδό Μαυσώλου.

 

 

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ