Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Στα λευκά το Οροπέδιο Λασιθίου | ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαγευτικές είναι οι φωτογραφίες και με το χιονισμένο Οροπέδιο Λασιθίου. Αν και στα 840 μέτρα υψόμετρο που βρίσκεται το Οροπέδιο χιονίζει κάθε χρόνο εν τούτοις δε μπορούμε να μη θαυμάσουμε την απέραντη ομορφιά του χιονισμένου, χριστουγεννιάτικου τοπίου.

38χρονη χρειαζόταν άμεση μεταφορά

Πάντως όπως επισήμανε ο δήμαρχος Οροπεδίου κ.Στεφανάκης στο neakriti.gr υπήρξε ένα απρόοπτο περιστατικό κατά το οποίο χρειάστηκε άμεση μεταφορά 38χρονης στο ΠΑΓΝΗ. Επειδή το ΙΧ της δεν έφερε αντιολισθητικές αλυσίδες, τη συνόδευσαν στη θέση «Σελί Αμπέλου» ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και περιπολικά.

Από την πλευρά της η κα Σιγανάκη επιμένει ότι υπήρξε άσχημη συμπεριφορά από πλευράς των υπαλλήλων, ότι δεν κατάφερε να φτάσει τελικά στον προορισμό της αφού χάλασε το αυτοκίνητό της και ότι δεν είχε εκχιονιστεί ο δρόμος.

Πάντως ο δήμαρχος Οροπεδίου επιμένει ότι το εκχιονιστικό άνοιξε το δρόμο στις 06.00 το πρωί, πως έγινε ό,τι ήταν δυνατό, ότι “προσφέρθηκαν” οι υπηρεσίες να μεταφέρουν την 38χρονη με αυτοκίνητο και αν υπήρξε επεισόδιο θα διερευνηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται η ιδιαίτερη προσοχή στους παγωμένους δρόμους, η κίνηση πρέπει να γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Τροχαία και Πυροσβεστική εφιστούν την προσοχή τόσο των εκδρομέων όσο και των μόνιμων κατοίκων ώστε να αποφευχθούν περιστατικά κινητοποίησης των Υπηρεσιών λόγω εγκλωβισμού, όπως αυτό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε ο δήμαρχος Οροπεδίου κ. Γιάννης Στεφανάκης σχετικά με τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί στο Δήμο Οροπεδίου και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Οι δρόμοι που οδηγούν στο Οροπέδιο ανοίγουν και κλείνουν συνεχώς. Τα γκρέιτερ ήταν από την αρχή της κακοκαιρίας σε ετοιμότητα και συνεχίζουν να βρίσκονται επί το έργον προσπαθώντας μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες να κρατήσουν ανοιχτούς όλους τους δρόμους. Από την άλλη πλευρά, τα παιδιά του Οροπεδίου ξεκίνησαν νωρίτερα τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους αφού τα σχολεία παραμένουν κλειστά και σήμερα, όπως φυσικά και χτες.

 

Ο δήμαρχος Οροπεδίου κ. Γιάννης Στεφανάκης

 

 

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ