Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ποιος πασίγνωστος φοιτητής του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ με 11 εκατ. χτυπήματα;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Γράφει ο Φουστούκ

Η αλήθεια είναι πως από το PCK (διαβάζεται “πίτσικέι” και σημαίνει “Πανεπιστήμιο Τση Κρήτης”) έχουν περάσει όλες αυτές τις δεκαετίες τεράστιες προσωπικότητες.

Ειδικά στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές αυτής του ’00, η πόλη του Ρεθύμνου είχε να υπερηφανεύεται πως φιλοξενούσε ορισμένα από τα καλύτερα… φρούτα που υπήρχαν εκεί έξω.

Ένα από αυτά ήταν και ο απίθανος Ηρακλειώτης που ακούει στο όνομα Άκης Παρλαμάς. Αρρωστημένος οπαδός του Παναθηναϊκού και ψυχάρα με αστείρευτο χιούμορ, ήταν από εκείνους που άφησαν ιστορία στους φοιτητικούς κύκλους της εποχής, όντας πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ η ψυχή κάθε παρέας που είχε την τύχη να τον έχει στις τάξεις της.

Γιατί τον θυμηθήκαμε τώρα τον Άκη, θα ρωτήσετε και η απάντησή μας είναι απλή:

Πέσαμε σήμερα ξανά πάνω στο πασίγνωστο τραγούδι του Constantine Cullen, το σατιρικό “Τραγίλα“, το οποίο είχε κάνει θραύση πριν από μερικά χρόνια, συγκεντρώνοντας στο YouTube περισσότερα από 11 εκατομμύρια “χτυπήματα”. Παρά το γεγονός ότι το έχουμε δει πάμπολλες φορές, σήμερα παρατηρήσαμε μια λεπτομέρεια που μας είχε διαφύγει.

Κι αυτή δεν ήταν άλλη από το γεγονός ότι στο βίντεο κλιπ συμμετέχει ο αγαπητός σε όλους Άκης! Θα τον πετύχετε στο 0:36 καθισμένο στο τραπέζι ακριβώς δίπλα στον τραγουδιστή και η αλήθεια είναι πως εμφανίζεται αρκετές φορές κατά τη διάρκειά του, προσφέροντάς μας μια δόση μόνο από το αστείρευτο υποκριτικό του ταλέντο (ειδικά εκεί που κάτι φαίνεται ότι προσπαθεί να βγάλει με τη γλώσσα του από τα δόντια του…).

Να ΄σαι καλά φίλε Άκη όπου κι αν βρίσκεσαι! Άντε και στο… Χόλιγουντ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ