Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της Κρητικιάς Ευαγγελίας Λυτινάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

litinaki2
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του αδελφού και της μίας αδερφής, της άτυχης Ευαγγελίας Λυτινάκη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τον Ιανουάριο του 2018, ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα Χανίων.

Η εξαφάνιση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ πρόκειται για μία υπόθεση εξαφάνισης από τις λίγες στην Ελλάδα, όπως μεταξύ άλλων αυτή του Άλεξ από την Βέροια, καθώς δύο γυναικών από την Βουλγαρία, στο Ρέθυμνο, στις οποίες δεν βρέθηκε ποτέ πτώμα.

Ειδικότερα, με την εξαφάνιση της Χανιώτισσας Ευαγγελίας Λυτινάκη, να εξελίσσεται σε θρίλερ, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στα δύο αδέλφια, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο δεν εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, λόγω της ηλικίας τους.

Ο αδερφός σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν διώξεις είχε μιλήσει στην ΚΡΗΤΗ TV ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι σήμερα τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή του την οποία βαρύνουν οι ίδιες κατηγορίες αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, στην οποία τον Ιανουάριο του 2019 προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, όπου δείχνει την 76χρονη Ευαγγελία Λυτινάκη να κατεβαίνει από λεωφορείο στην στάση Αγία Μαρίνα  1, κρατώντας τσάντες με ψώνια και φαγητά και να κατευθύνεται προς το σπίτι του αδελφού της.

Ένα λεπτό μετά επιστρέφει στη στάση, παίρνει άλλες τσάντες που είχε αφήσει εκεί με ένα κόκκινο καροτσάκι και ξαναγυρνά στο ίδιο σημείο. Από τότε τα ίχνη της χάνονται. Καμία κάμερα σε άλλα σημεία της περιοχής, δεν την καταγράφει να παίρνει κάποιο λεωφορείο για να επιστρέψει στη Νέα Χώρα Χανίων όπου έμενε.

Κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας επικοινώνησαν με το «Τούνελ» και ανέφεραν πως κανείς δεν την είδε μετά από τη στιγμή που την κατέγραψε για τελευταία φορά η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της αδελφής της.

 Η κάμερα δείχνει τη σωστή ώρα;

Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που επεσήμαναν πως ενδεχομένως η ώρα που αναγράφεται στο υλικό της κάμερας ασφαλείας, να είναι λανθασμένη. Κάποιοι μάλιστα έκαναν έρευνα στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν πως η δύση του ηλίου εκείνη την ημέρα, έγινε στις 17.11 μ.μ.

Διαβάστε τη συνέχεια στη neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ