Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΚΡΉΤΗ

Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την κρητική φιλοξενία! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Το έχουμε πει και το έχουμε ξαναπεί πως η Κρήτη αποτελεί «ευλογημένο» τόπο! Είναι το ελληνικό νησί που με τις αμέτρητες ομορφιές του έχει κερδίσει την προτίμηση και τις καρδιές εκατομμυρίων τουριστών τις τελευταίες δεκαετίες. Από άκρη σε άκρη κρύβει μοναδικές εικόνες που ικανοποιούν κάθε γούστο και επιθυμία όσων την επισκέπτονται. Ωστόσο, εκτός από τα εκατοντάδες εντυπωσιακά μεσογειακά τοπία, ένα από τα σπουδαιότερα «συστατικά» αυτής της επιτυχίας είναι χωρίς αμφιβολία η αυθεντική κρητική φιλοξενία!

Ανάμεσα σε εκατοντάδες τουριστικές διαφημίσεις που συναντάμε στο διαδίκτυο, δεν «χορταίνομαι» να βλέπουμε κάθε καλοκαίρι την παραγωγή της Περιφέρειας Κρήτης η οποία αναδεικνύει με ιδανικό τρόπο τι εστί κρητική φιλοξενία! Μέσα σε μόλις δύο λεπτά δελεάζει κάθε θεατή να ζήσει τις δικές του αξέχαστες στιγμές που θα πάρει μαζί του ως ανεκτίμητο «θησαυρό» κατά την επιστροφή…

Ο ανέμελος, ξένος ταξιδιώτης που κατά την πεζοπορία του στο νησί κόβει ένα πορτοκάλι περνώντας παράλληλα από κάποιο χωράφι, ξαφνικά στέκεται απέναντι σε έναν επιβλητικό κρητικό αγρότη που φροντίζει την σοδειά του. Ο αρχικός φόβος σύντομα αντικαθιστάται με την πιο δυνατή και άμεση αίσθηση φιλοξενίας και ανθρώπινης ευγένειας… Από την αβεβαιότητα του τι κακό θα τον βρει σε ένα ξένο τόπο, βρίσκεται να απολαμβάνει τα ωραιότερα κρητικά πιάτα παίρνοντας θέση στο οικογενειακό μεσημεριανό γεύμα του αγρότη που αρχικά υπολόγισε ως κίνδυνο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ