Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

To «Διαβολολίμανο» σε όλο του το εκπληκτικό μεγαλείο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι χρήστες των social media, τόσο του facebook όσο και του Instagram, κάνουν τρομερή φωτογραφική δουλειά στο διαδίκτυο. Κι αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες που μοιραζόμαστε μαζί σας σχεδόν καθημερινά, οι οποίες αναδεικνύουν την ομορφιά της Κρήτης. Ε, λοιπόν αυτή τη φορά σειρά έχει το «Διαβολολίμανο» στα Χανιά!

Η παραλία που είναι αλλιώς γνωστή ως  Σεϊτάν Λιμάνια, τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν ιδιαίτερα κοσμοπολίτικο και δημοφιλή καλοκαιρινό τουριστικό αξιοθέατο του νησιού μας. Παρόλα αυτά όμως δεν έχει χάσει την ακμάδα της άγριας ομορφιάς της.

Τι είπε ο φωτογράφος για το Διαβολολίμανο

Ο Παύλος Μπουζάκης, ο οποίος αποθανάτισε το εντυπωσιακό της τοπίο, και στον οποίο ανήκουν οι εκπληκτικές φωτογραφίες έγραψε χαρακτηριστικά:

Το «Διαβολολίμανο» σήμερα με τον διαβολεμένο αέρα…. Το Σεϊτάνι πήρε το όνομα του επί Τουρκοκρατίας, καθώς οι Τούρκοι το θεωρούσαν το λιμάνι του Διαβόλου, δηλαδή Σαϊτάν. Το «Διαβολολίμανο» … Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε κοσμοπολίτικο δημοφιλή καλοκαιρινό τουριστικό αξιοθέατο, αλλά και το χειμώνα το τοπίο έχει μια μοναδική άγρια ομορφιά… Ας το απολαύσουμε……..

Ας τον ακούσουμε και ας τις… απολαύσουμε.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ