Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Αποκαλυπτικό βίντεο με θρασύτατη κλοπή στο Ρέθυμνο! Πιάστηκαν “στα πράσα” οι κλέφτες!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι μικροκλοπές σε μίνι μάρκετ, σούπερ μάρκετ και τουριστικά καταστήματα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, ενώ την καλοκαιρινή περίοδο γίνεται κυριολεκτικά το έλα να δεις!

Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα σε κατάστημα του Ρεθύμνου, με τη διαφορά ότι η κάμερα ασφαλείας “γλέντησε” τους αετονύχηδες και το βίντεο από τη δράση τους βρίσκεται ήδη στο YouTube!

Όπως αναφέρει ο διαχειριστής του βίντεο (και ιδιοκτήτης φανταζόμαστε του σούπερ μάρκετ):

Δύο ζευγάρια έφτασαν με ένα κόκκινο seat ibiza σε σούπερ μάρκετ στον Αδελιανό Κάμπο και για ένα πεντάλεπτο οι δύο γυναίκες φορώντας ειδικές τσάντες κάτω από τις φούστες τους έκλεβαν τσιγάρα και κρέμες ενώ οι άντρες κράταγαν τσίλιες. Το βίντεο το ανεβάζουμε για να τους δουν όλοι οι επιχειρηματίες γιατί είναι σίγουρα επαγγελματίες και το έχουν ξανακάνει και θα το ξανακάνουν.

Στο διάρκειας 6 λεπτών βίντεο, μπορείτε να εστιάσετε κυρίως στα χρονικά σημεία 01:10, 03:38, 05:51 όπου οι αετονύχηδες πιάνονται… στα πράσα από την κάμερα ασφαλείας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pw0etZK56sc

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version