Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Απίστευτη έκρηξη Τσίπρα: «Αν θέλετε να κάνετε θέατρο, έξω» είπε σε αγρότες στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χτύπαγε το χέρι στο τραπέζι – Ήταν σχεδόν εκτός εαυτού και ζητούσε να φύγουν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες με το επιχείρημα ότι «γίνεται διάλογος, όχι εκπομπή»

Μια άνευ προηγουμένου έκρηξη θυμού είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη και η αποκαλυπτική σκηνή καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε αγρότες της Κρήτης που είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες του Ηρακλείου.

«Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες να κάνετε δηλώσεις έξω!» είπε ο κ. Τσίπρας επιτακτικά σχεδόν ουρλιάζοντας και συνέχισε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα».

«Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια» φώναξε σχεδόν εξαγριωμένος ο Αλέξης Τσίπρας. «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσεις έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!» επέμεινε ο πρωθυπουργός.

Αμέσως μετά την εισαγωγική ομιλία του, ο Αλέξη Τσίπρας ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου έγινε η σύσκεψη, με προφανή σκοπό να μην καταγραφούν τα παράπονα αλλά και οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού απέναντι στον αγροτικό κόσμο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Πηγή:protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ