Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ανώγεια: Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες τον Νοέμβριο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για ενήλικες ξεκινάει εντός του μήνα η ενορία του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τη διά βίου μάθηση, για την οποία τα τελευταία χρόνια γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εφημέριος πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης, επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης και αλληλεγγύης αυτήν την περίοδο των οικονομικών και κοινωνικών δυσκολιών, ακόμα και σε θέματα εκπαίδευσης: «Γι’ αυτόν τον λόγο και διατηρούμε σε τόσο υψηλό επίπεδο το Εργαστήρι Γνώσης της ενορίας μας. Σημαντική είναι και η προσφορά μίας ανωγειανής οικογένειας που θα στηρίξει οικονομικά την προσπάθειά μας στα δωρεάν μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες και αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε, παράλληλα, να δημιουργήσουμε δύο επίσης τμήματα εκμάθησης Αγγλικών για τους μαθητές των Ανωγείων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής».

Τα συγκεκριμένα τμήματα θα λειτουργήσουν τον Νοέμβριο, ενώ, σύμφωνα με τους κατοίκους, το Εργαστήρι Γνώσης στα Ανώγεια έχει πολύ θετικά αποτελέσματα, δεδομένου ότι ενήλικες και οι μαθητές ανά διαστήματα μαθαίνουν από την αλληλεγγύη της εκκλησίας αλλά και συνανθρώπων τους που ενισχύουν, είτε οικονομικά, είτε με άλλους τρόπους το έργο της διά βίου μάθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι ενήλικες που επιθυμούν να εγγραφούν στα μαθήματα Αγγλικών μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό αριθμό 6988 085085.

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ