Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ανοίγει πανιά για ξένες αγορές η Κρητική τεκίλα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η OPUNTIA SPIRIT θα παρουσιασθεί στη διεθνή έκθεση ποτών και τροφίμων “FOOD & LIFE” του Μονάχου

Την …παρθενική της παρουσία στις ξένες αγορές επιχειρεί η ΟΠΟΥΝΤΙΑ, το οινοπνευματώδες ποτό που παράγει ο παγκρήτιος Συνεταιρισμός Βιοκαλλιεργητών Αλόης, Φραγκόσυκου και Αρωματικών Φυτών η “ΜΙΝΩΙΚΗ ΓΗ”, το οποίο προέρχεται από απόσταξη φραγκόσυκων.

Η OPUNTIA SPIRIT – όπως έχει ονομασθεί – θα παρουσιασθεί στη διεθνή έκθεση ποτών και τροφίμων “FOOD & LIFE”  του Μονάχου που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 23 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 του ίδιου μήνα.

Με ανανεωμένη και πιο ελκυστική ετικέτα – συσκευασία,  η ΟΠΟΥΝΤΙΑ φιλοδοξεί να κατακτήσει το Γερμανικό κοινό που αναζητά ποιοτικά αλλά και φυσικά προϊόντα.

Η ΟΠΟΥΝΤΙΑ θα βρίσκεται στο περίπτερο της Κρητικής Εταιρείας οινοπνευματωδών “CRETAN SPIRITS” [του κ. Ν, Αγγελάκη] η οποία άλλωστε έχει και την ευθύνη εμφιάλωσης του προϊόντος.

Στο μεταξύ μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία [της ποντοπόρου ναυτιλίας] επιφύλαξε την μέγιστη τιμή για την ΟΠΟΥΝΤΙΑ, αναγνωρίζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νέου Κρητικού οινοπνευματώδους ποτού και επιβραβεύοντας έτσι και τις προσπάθειες του συνεταιρισμού και στα άλλα προϊόντα.

Συγκεκριμένα η εν λόγω εταιρεία προέβη στην αγορά μεγάλης ποσότητας ΟΠΟΥΝΤΙΑΣ αλλά και μαρμελάδας φραγκόσυκου προκειμένου να τα στείλει ως δώρα σε συνεργάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόκειται για μια ενέργεια εξαιρετικά κολακευτική όχι μόνο για τον συνεταιρισμό και τα προϊόντα του αλλά και για την Κρήτη γενικότερα που θα πρέπει να βρει μιμητές και σε άλλες εταιρείες και κυρίως σε αυτές του νησιού.

Σημειώνουμε ότι η “ΜΙΝΩΙΚΗ ΓΗ” έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις γραμμές επεξεργασίας του φραγκόσυκου [πλύσιμο, καθαρισμός αγκαθιών, παρασκευή πούλπας κ.λ.π.] με σχετικά μικρό κόστος αφού τα περισσότερα μηχανήματα αγοράσθηκαν μετά από εξονυχιστική έρευνα αγοράς ή κατασκευάσθηκαν από μηχανολόγους του συνεταιρισμού.

Έτσι το επόμενο διάστημα όλο το βάρος των προσπαθειών της διοίκησης επικεντρώνεται στην κατασκευή γραμμών για την επεξεργασία αλόης [που έχει συγκριτικά και το υψηλότερο κόστος] αλλά και στην εξεύρεση κτιριακών εγκαταστάσεων που να πληρούν τις υπό του νόμου προβλεπόμενες συνθήκες ώστε να τεθούν σε λειτουργία για την παρασκευή των προϊόντων του συνεταιρισμού.

Εξάλλου αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η προγραμματισμένη για τις 20 Νοέμβρη, έκτακτη γενική συνέλευση της “ΜΙΝΩΙΚΗΣ  ΓΗΣ” με μοναδικό θέμα την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού. Η επαναληπτική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου και σε αυτήν έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

 

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ