Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Αλέξης Τσίπρας: Επίσκεψη στην Κρήτη πριν τις γιορτές

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Διήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο και κατά πάσα πιθανότητα στο Λασίθι, αναμένεται να κάνει πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο πρωθυπουργός και βουλευτής Ηρακλείου Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, ο κ. Τσίπρας θα έχει επαφές και συναντήσεις με φορείς της Ανατολικής Κρήτης, στο πλαίσιο εξορμήσεων σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα του δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, ωστόσο θα περιλαμβάνει συναντήσεις, με τον Περιφερειάρχη τον Δήμαρχο Ηρακλειου και Δημάρχους του Λασιθίου, και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την Ανατολική Κρήτη.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το Ηράκλειο, ήταν στην προεκλογική εκστρατεία του Σεπτεμβρίου, το 2015, από όπου και η φωτογραφία.

 

 

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version