Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Έκρηξη σε πιτσαρία στο κέντρο των Χανίων | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πανικός επικράτησε από τις 9 παρά 15 περίπου χθες το βράδυ στην Πλατεία Δικαστηρίων, όταν ξέσπασε φωτιά στο κατάστημα εστίασης «Polis».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πελάτες και υπάλληλοι, πετάχτηκαν έντρομοι έξω από το μαγαζί όταν χτύπησε ο συναγερμός πυρασφάλειας.  Συνέπεια του περιστατικού δύο άτομα να παρεληφθούν από το ΕΚΑΒ με εγκαύματα, χωρίς όμως η κατάστασή τους να είναι σοβαρή.

Στο κατάστημα επιχειησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και το ανάλογο προσωπικό, ενώ είναι εξοπλισμένοι με αντιασφυξιογόνες μάσκες, καθώς υπάρχουν πυκνοί καπνοί.Επίσης, κατέφθασε και η ΔΕΗ, η οποία έκοψε το ρεύμα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Πυροσβεστών, η έκρηξη προήλθε από διαρροή υγραερίου.

Στο μεταξύ, κάτοικοι αναφέρουν στο zarpanews.gr πως άκουσαν έναν δυνατό κρότο. Κόσμος μαζεύτηκε γύρω από το εστιατόριο, οι πελάτες του καταστήματος απομακρύνθηκαν, ενώ μέχρι και τις 10.30 το βράδυ, υπήρχε έντονο μποτιλιάρισμα, με την Αστυνομία να έχει αποκλείσει το σημείο και τα διερχόμενα οχήματα να εκτρέπονται προς την οδό Παπαναστασίου.

 

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

 

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version