Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Αυξάνονται τα οινοποιεία στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κερδίζουν έδαφος στις αγορές της Ελλάδας τα κρητικά κρασιά ενώ όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι αποφασίζουν να ασχοληθούν με την παραγωγή οίνου.

Στο μεταξύ, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια στροφή στις τοπικές ποικιλίες κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των ξένων επισκεπτών που έρχονται στην Κρήτη.

Τα παραπάνω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δικτύου Οινοποιών Χανίων – Ρεθύμνου Νίκος Καραβιτάκης στο πλαίσιο της 11ης έκθεσης Κρητικού Κρασιού «ΟιΝοτικά» που εγκαινιάστηκε το Σάββατο στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά.

Η έκθεση που πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δικτύου με τηνΠεριφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων φιλοξενεί φέτος πάνω από 300 ετικέτες κρασιών από 30 Κρητικά Οινοποιεία.

«Φέτος οι συμμετοχές είναι περισσότερες από την προηγούμενη διοργάνωση καθώς υπάρχουν και καινούρια οινοποιεία που έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στον χώρο», επεσήμανε ο κ. Καραβιτάκης.

Δημήτρης Μαριδάκης
Πηγή: haniotika-nea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version