πρόταση γάμου

Κρήτη: Της έκανε την καλύτερη πρόταση γάμου που θα μπορούσε να ονειρευτεί! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

H Κρήτη έχει χώρο για όλα τα είδη τουριστών: και για εκείνους που επιθυμούν να ξεσαλώσουν και για τους οικογενειάρχες, αλλά και για εκείνους που θέλουν να μπουν στην τελευταία κατηγορία.

Ανάμεσα στους εν δυνάμει οικογενειάρχες, λοιπόν, είναι και ο Juan, ο οποίος «έστησε» στα Χανιά μία από τις καλύτερες προτάσεις γάμου που έχουμε δει!

Απόγευμα Σαββάτου, απολαμβάνοντας με την αγαπημένη του μια βόλτα στο παλιό λιμάνι των Χανίων, στάθηκαν στην προβλήτα μπροστά από το «γιαλί τζαμί». Εκεί όπου τους περίμεναν μερικοί «μουσικοί του δρόμου» με τα βιολιά και τις φωνές τους.

Το τραγούδι ξεκινά και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν μια ρομαντική ιστορία την οποία θα έχουν να διηγούνται (και να δείχνουν) o Juan και η Sefora στα παιδιά τους!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Το τι ακριβώς συνέβη το εξηγεί η μουσική ομάδα passé-partout:

«Ένα μήνα νωρίτερα, ο Juan έστειλε μήνυμα στους Passe-partout ζητώντας να τον βοηθήσουν να κάνει μια ξεχωριστή πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Συγκινηθήκαμε με όσα μοιράστηκε μαζί μας και αποφασίσαμε να κάνουμε ο,τι καλύτερο για να πει η Sefora το Ναι. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία για ένα μηνά μέχρι να ρυθμίσουμε όλες τις λεπτομέρειες της ευχάριστης έκπληξης.

Ανταλλάξαμε ιδέες, ξεκινήσαμε τις πρόβες, οργανώσαμε όλες τις κινήσεις μας. Πολύτιμος συνεργάτης σε αυτή τη διαδικασία ήταν ο Δημήτρης Κυριακακης (Φωτοπολις).

Κι έφτασε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Ο Juan και η Sefora έκαναν βόλτα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων. Σταμάτησαν μπροστά σε δυο βιολιά και ζήτησαν να παίξουν κάτι για αυτούς.

Κι από εκεί και πέρα όλα κύλησαν σαν όνειρο…»

Shares

1 comment

  1. Pingback: Της έκανε πρόταση γάμου και...πνίγηκε -

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *