σχολείο

Κρήτη: Πλημμύρισε το σχολείο και οι μαθητές βγαίνουν από την τάξη… α λα Survivor! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Κατολισθήσεις, πλημμυρισμένοι δρόμοι, δεμένα πλοία στα λιμάνια, γκρεμισμένες γέφυρες, χείμαρροι που παρασύρουν τα πάντα…

Όλα τα παραπάνω αποτελούν συνηθισμένες εικόνες κάθε φορά που η έντονη κακοκαιρία επισκέπτεται την Κρήτη, αλλά σήμερα ήρθε άλλη μία παράταιρη εικόνα να συμπληρώσει το κολάζ.

Την είδαμε σε λύκειο στο Τυμπάκι Ηρακλείου και έχει να κάνει με την προσπάθεια των μαθητών να εξέλθουν της τάξης τους, χρησιμοποιώντας καρέκλες ως… διάδρομο διαφυγής!

Το μόνο θετικό της όλης υπόθεσης είναι το κλίμα συνεργασίας που βλέπουμε να αναπτύσσεται ανάμεσα στους μαθητές: το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο, μπας και καταφέρουν να βγουν άβρεχτοι για διάλειμμα…

 

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση του Δια SOS τε τη Μεσσαρά:

«Mαθητές του Λυκείου Τυμπακίου βγήκαν έξω από τις αίθουσες σαν παίκτες του survivor! Με τρόπο που θυμίζει το γνωστό παιχνίδι επιβίωσης survivor οι μαθητές του Λυκείου Τυμπακίου κατάφεραν να βγουν από την αίθουσα διδασκαλίας στον αύλειο στεγνό χώρο του σχολείου. Οι μαθητές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τα καρεκλάκια τους πάνω στα οποία πατούσαν μέχρι να φτάσουν σε στεγνό σημείο της αυλής.»

Mαθητές του Λυκείου Τυμπακίου βγήκαν έξω από τις αίθουσες σαν παίκτες του survivor!Με τρόπο που θυμίζει το γνωστό παιχνίδι επιβίωσης survivor οι μαθητές του Λυκείου Τυμπακίου κατάφεραν να βγουν από την αίθουσα διδασκαλίας στον αύλειο στεγνό χωρο του σχολείου.Οι μαθητές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τα καρεκλακια τους πάνω στα οποία πατούσαν μέχρι να φτάσουν σε στεγνό σημείο της αυλής . Δείτε το βίντεο … !

Gepostet von Δια-SOS-τε τη Μεσαρά am Mittwoch, 13. November 2019

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *