αγροτικό

Σκύλος ακροβατεί σε φορτωμένο αγροτικό της Κρήτης! | ΦΩΤΟ

Shares

Στα φόρτε τους φαίνεται πως είναι τις τελευταίες ημέρες τα αγροτικά στην Κρήτη

Μόλις χτες, Τρίτη, γίναμε μάρτυρες μιας εικόνας η οποία έκανε αίσθηση και η οποία απεικόνιζε ένα αγροτικό αυτοκίνητο να έχει φορτώσει πάνω του το… σύμπαν (δες εδώ) και σήμερα έρχεται ένα άλλο αγροτικό να μας τραβήξει την προσοχή.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, ένας σκύλος-ακροβάτης φαίνεται πως απολαμβάνει τη διαδρομή πάνω στην καρότσα, εποπτεύοντας τα τσουβάλια που προφανώς είχαν μόλις μαζευτεί στο χωράφι.

Όπως πολύ σωστά τονίζεται στο σχόλιο, το πρωτότυπο της εικόνας δεν αναιρεί το απαράδεκτο του κινδύνου στον οποίο εκτέθηκε άθελα του ο σκύλος.

 

Δείτε το σχετικό post:

 

Επιδεικνύοντας εξαιρετικές… ακροβατικές ικανότητες, ισορροπώντας πάνω στα τσουβάλια με τον ελαιόκαρπο στην καρότσα αγροτικού εν κινήσει που συναντήσαμε στους δρόμους της Μεσαράς, ο σκύλος της φωτογραφίας, δεν έδειχνε καθόλου «ζορισμένος». Τουναντίον, έδειχνε να απολαμβάνει τη διαδρομή από το χωράφι στο Ελαιουργείο, έχοντας προφανώς αναλάβει «γενικά καθήκοντα» επιβλέποντος την όλη διαδικασία της αποκομιδής και της μεταφοράς των τσουβαλιών, όντας πραγματικό… σκυλί στη δουλειά του (χωρίς αυτό να αναιρεί το απαράδεκτο του κινδύνου στον οποίο εκτέθηκε άθελα του)! Με αξιοσημείωτο ταλέντο ισορροπίας πάνω στα «λαδωμένα», γλιστερά τσουβάλια -όπως μπορέσαμε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι αφού έτυχε να βρεθούμε ακριβώς πίσω από το αγροτικό- το ασπρόμαυρο τετράποδο της φωτογραφίας εφόσον μείνει άνεργο στον αγροτικό κλάδο, σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση εργασίας στο… Τσίρκο Medranno.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *