πολιτική προστασία

Κρήτη: Φοιτητής ήθελε να πάει από το Ηράκλειο στα Χανιά-Δείτε τι του απάντησε η Πολιτική Προστασία

Shares

Απρόσμενη… περιπέτεια για έναν Χανιώτη φοιτητή που ταξίδεψε στην Κρήτη από την Κύπρο.

Έχοντας κλείσει εισιτήριο για Ηράκλειο, έκανε τεστ κορονοϊού και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, ήταν έτοιμος να πετάξει για την πατρίδα του, χωρίς όμως να ξέρει αν θα… φτάσει αισίως στα Χανιά, αφού όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr, από την αστυνομία, με την οποία επικοινώνησε, του ξεκαθάρισαν ότι δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι η απάντηση της Πολιτικής Προστασίας, με την οποία επικοινώνησαν οι γονείς του, και η οποία προτείνει να κρατούν μαζί τους το εισιτήριο ως απόδειξη του λόγου μετακίνησης, το Ε1 καθώς και δικαιολογητικά που να πιστοποιούν την φοιτητική του ιδιότητα. Ωστόσο, επισημάνθηκε ότι το αν θα καταφέρουν να φτάσουν χωρίς προβλήματα στα Χανιά έγκειται στον… αστυνομικό που θα πέσουν!

Για ακόμη μία φορά οι κρατικές υπηρεσίες δείχνουν να… αυτοσχεδιάζουν, αφού υπάρχουν πολλά κενά στους κανόνες της απαγόρευσης κυκλοφορίας και των μέτρων προστασίας.

Ευτυχώς, πατέρας και γιος έφτασαν στα Χανιά χωρίς να τους σταματήσει κάποιο όργανο της αστυνομίας και γλίτωσαν την βαριά «καμπάνα» των 600€.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *