κρουαζιερόπλοιο

Στην Κρήτη το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στην χώρα μετά από 6 μήνες!

Shares

Στο λιμάνι του Ηρακλείου θα δέσει σήμερα το κρουαζιερόπλοιο με 600 επιβάτες που έχει χωρητικότητα σχεδόν 2.000 ατόμων ωστόσο λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό μειώνεται στα 1.500 περίπου.

Η κρουαζιέρα, όπως αναφέρει το flashnews, θα έχει ως λιμάνι εκκίνησης το λιμάνι Ηρακλείου και θα περιλαμβάνει στα ταξίδια του τον Πειραιά και την Κέρκυρα.

Ο ΟΛΗ ήδη προέβη στην σύνταξη σχεδίου έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού στο πλαίσιο εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας, προέβη στη  σύνταξη σχεδίου έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης και ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Βαρδαβάς,  ευχαριστούν θερμότατα τον Δρ. Παπαδάκη Αντώνιο, Αν. Προϊστάμενο Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης  καθώς και τον Δρ. Κουφάκη Ελευθέριο, Ειδικό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κρήτης, που πρόσφεραν  την πολύτιμη βοήθειά τους στην εκπόνηση  του σχεδίου έκτακτης ανάγκης,  αφιερώνοντας άπλετο χρόνο.

Η άμεση ανταπόκρισή τους, η άψογη συνεργασία τους, το υψηλό επίπεδο επάρκειας γνώσεων και εμπειριών αποτελούν παραδείγματα κοινωνικής προστιθέμενης αξίας, αλληλεγγύης και υπευθυνότητας και για άλλη μια φορά ο ΟΛΗ τους ευχαριστεί υπογραμμίζοντας την σημαντικότητα της βοήθειάς τους.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *