Ροδούλα

Η Κρήτη αποχαιρετάει τη χαμογελαστή Ροδούλα…

Shares

Πένθιμη Δευτέρα ξημέρωσε για την οικογένεια, τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Ροδούλας Σπετσωτάκη που έσβησε σε ηλικία 53 ετών, έχοντας δώσει μάχη με την επάρατη νόσο.

Η θλιβερή και δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Ροδούλας, σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους και όλους όσοι την ήξεραν.

Η αγαπητή γυμνάστρια, με καταγωγή του πατέρα της  από το Ζαρό και της μητέρας της από το Τυμπάκι όπου και μεγάλωσε, ήταν επίσης διευθύντρια στο 2ο γυμνάσιο Ηρακλείου.

 

Ψήφισμα από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηρακλείου

«Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηρακλείου (Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η.) με ιδιαίτερα μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε τον θάνατο της εκλεκτής και αγαπητής συναδέλφου, Ροδούλας Σπετσωτάκη.

Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και διευθύντριας στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου,  η οποία τίμησε τον κλάδο της Φυσικής Αγωγής με το επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο της.

Προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής, ως διευθύντρια, αλλά και από διάφορες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η. (πρόεδρος, γραμματέας, αντιπρόεδρος) για πολλά χρόνια. Προσωπικό της έργο η συνεχής έκδοση του επιστημονικού περιοδικού της Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η. την τελευταία 20ετία.

Η Ροδούλα Σπετσωτάκη υπήρξε διαπρεπής, με εξαίρετο ήθος προς μαθητές και συναδέλφους.

Τιμώντας την προσφορά και τη μνήμη της, η Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η.

Ψ η φ ί ζ ει ομόφωνα

  • Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
  • Να παραστούν μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
  • Να αναρτηθεί το σχετικό ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η.
  • Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να συγκεντρωθούν επιστημονικές εργασίες υψηλής ποιότητας, που θα επιτρέψουν την έκδοση ειδικού τεύχους του περιοδικού της Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η. στο τέλος του 2020 με αρχές του 2021, στη μνήμη της Ροδούλας».

Συλλυπητήρια μηνύματα «αποχαιρετισμού» έχουν κατακλύσει τα τελευταία 24ώρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από την ζωή η αγαπητή και παντά χαμογελαστή εκπαιδευτικός.

Πηγή: neakriti

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *