ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ

Καταρράκτης Μυλωνά: Το επιβλητικό τοπίο που συγκλονίζει κάθε φυσιολάτρη | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Αν είσαι φυσιολάτρης και βρεθείς στον Νομό Λασιθίου, σε καμία περίπτωση μην αφήσεις εκτός τουριστικού προγράμματος το φαράγγι του Μυλωνά. Ο ομώνυμος καταρράκτης που βρίσκεται εντός του φαραγγιού, εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη του πανέμορφου τοπίου και η σύντομη πεζοπορική διαδρομή μέχρι εκεί αξίζει και με το παραπάνω τον χρόνο και τον κόπο σας!

Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών ή το ξεκίνημα της Άνοιξης, το νερό κυριεύει τις απόκρημνες πλαγιές και το θέαμα είναι μοναδικό. Ο καταρράκτης 40 μέτρων είναι το πιο ξεχωριστό φυσικό αξιοθέατο της περιοχής, η οποία είναι καταπράσινη και με αρκετά σημεία πανοραμικής θέας. Ο ήχος του νερού και η δροσιά κάτω από τα τεράστια πλατάνια, συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι που αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς…

Ο γνωστός μας πια ερασιτέχνης κινηματογραφιστής και λάτρης των Κρητικών τοπίων Γιάννης Ψαρουδάκης, αυτή τη φορά επισκέφτηκε το φαράγγι Μυλωνά όπου φυσικά δεσπόζει ο εντυπωσιακός Καταρράκτης. Δείτε το υπέροχο βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες στο youtube κανάλι του:

Shares