Κρήτη: Έτσι έπιασαν τους ζωοκλέφτες που «ρήμαξαν» περισσότερα από 7.000 ζώα

Shares

Ανάστατοι είναι κάτοικοι και κτηνοτρόφοι στην περιοχή του Λασιθίου μετά και την τελευταία μεγάλη ζωοκλοπή που σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες στην περιοχή Λαγκαδάκι στο Καλό Χωριό, Ιεράπετρας Κρήτης.

Όπως λένε οι ίδιοι, η υπόθεση έχει φτάσει στο απροχώρητο αφού τον τελευταίο χρόνο ούτε λίγο ούτε πολύ, ζωοκλέφτες, έχουν κλέψει 7.000 ζώα στην ευρύτερη περιοχή του Λασιθίου.

Χαρακτηριστικά όπως καταγγέλλει στο neakriti.gr η Μαρία Σώρου, κάτοικος στην Κρούστα και συνάμα παθούσα, το ποτήρι της οργής όπως αναφέρει έχει ξεχειλίσει, βλέποντας τις περιουσίες τους να ρημάζουν και τα ζώα τους να «εξαφανίζονται» από την μία στιγμή στην άλλη.

«Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τους ζωοκλέφτες. Εμένα πέρυσι τον Αύγουστο μου έκλεψαν 130 ζώα. Δεν γίνεται να ζούμε μέσα στην αγωνία και το άγχος μη χάσουμε τα ζώα μας. Επιτέλους, να επέμβει η Δικαιοσύνη. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις ζωοκλοπές;».

Ενώ προσθέτει ότι θα κινήσουν οι κάτοικοι τις νόμιμες διαδικασίες φθάνοντας μέχρι και τον εισαγγελέα Λαισθίου.

«Για το τελευταίο περιστατικό σε κτηνοτροφική μονάδα στο Λαγκαδάκι, έπιασαν 3 άτομα, τα πήγαν στον εισαγγελέα και τα άφησαν ελεύθερα . Για ποιο λόγο; Δεν είναι κατάσταση αυτή. Εμείς εδώ στον Κρούστα είμαστε όλοι αναστατωμενοι και παράλληλα νιώθουμε και ανασφάλεια. Κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει».

Διαβάστε περισσότερα στο neakriti.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *