Κρήτη

«Πετάξτε» πάνω από τις ομορφότερες εκκλησίες και ξωκλήσια της Κρήτης! | Drone ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Τα επιμέρους στοιχεία που συνθέτουν την σπάνια ομορφιά της Κρήτης είναι πράγματι αμέτρητα. Τι να πρωτοαναφέρεις όταν περιγράφεις την μεσογειακή ομορφιά του νησιού ανάμεσα σε εντυπωσιακές παραλίες, γραφικά χωριά, επιβλητικές οροσειρές και συγκλονιστικά φαράγγια; Ωστόσο, μια μικρή λεπτομέρεια κάνει πολλά από αυτά τα τοπία να ξεχωρίζουν και αυτές είναι οι εκκλησίες και τα ξωκλήσια που συναντάμε από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Κρήτη…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Στις κορυφές του νησιού, στις πιο απομακρυσμένες ακτές και μέσα στα γραφικά καλντερίμια των χωριών, ιδιαίτερα τα μικρά ξωκλήσια προσφέρουν λίγη ακόμη ομορφιά και κάνουν αρκετές περιοχές να μοιάζουν με εικόνα από καρτ-ποστάλ!

Ένας κινηματογραφιστής λοιπόν με ιδιαίτερο ταλέντο και όπως φαίνεται φαντασία, σκέφτηκε και ετοίμασε ένα σούπερ βίντεο με «πρωταγωνιστές» μερικά από τα ομορφότερα ξωκλήσια και εκκλησίες της Κρήτης. Οι άψογα σκηνοθετημένες λήψεις και οι προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές όπου «απογείωσε» το drone του, καταλήγουν σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα που μας «μαγεύει για μερικά λεπτά.

Δείτε την παραγωγή και θαυμάστε μερικά από τα ωραιότερα σημεία του νησιού:

Shares

 

1 comment

  1. Pingback: Χήνα με τρελά νεύρα ΤΣΑΚΙΖΕΙ ενοχλητικό drone! ΒΙΝΤΕΟDaynight.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *