βοακ

Κρήτη: Αυτά είναι τα 50 πιο φονικά μέτρα του ΒΟΑΚ-16 νεκροί τα τελευταία χρόνια!

Shares

Δεκαέξι (16) νεκροί σε 50 (φονικά) μέτρα! Καλά διαβάσετε! Η ηλικιωμένη που έχασε τη ζωή της προ ημερών σε τροχαίο δυστύχημα στη Σκαλέτα, έσβησε σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του ΒΟΑΚ, εκεί όπου στο παρελθόν ο θάνατος έχει στήσει καρτέρι (με τον ίδιο περίπου τρόπο) σε άλλους 15 ανθρώπους!

Τα αποκαλυπτικά και συνάμα μακάβρια αυτά στοιχεία τα συνέλεξε και τα παρέθεσε στο cretalive ο κ. Γιάννης Λιονάκης.

Σε ένα μήκος δρόμου 50 μέτρων έχουμε τα τελευταία χρόνια 16 νεκρούς σε τροχαία δυστυχήματα!”, διαπίστωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης περνώντας προχθές από τον τόπο της τραγωδίας…

Αυτό το πράγμα, θα πρέπει αν μη τι άλλο να μας συγκινήσει”, σχολιάζει ο κ. Λιονάκης, αντιπαραβάλλοντας ένα τελείως διαφορετικό παράδειγμα (προς μίμηση), και πάλι στον Βόρειο Οδικό Άξονα: “ Ας συγκρίνει κάποιος την παρέμβαση που έγινε από την Αχλάδα μέχρι τη διακλάδωση του Φόδελε, κυρίως από την αρχή της Αχλάδας, στις πρώτες στροφές, στα 800 μέτρα, όπου εκεί κατά μέσο όρο είχαμε 4 νεκρούς κατά μέσο όρο κάθε χρόνο. Τα τελευταία δύο χρόνια μετά την παρέμβαση που έγινε, τη σχετικά καλή τοποθέτηση αρκετά καλού αντιολισθηρού οδοστρώματος, δεν έχουμε κανένα νεκρό! Είναι τυχαίο γεγονός; Προφανέστατα όχι! Μήπως πρέπει να κάνουμε την ίδια κίνηση και στη Σκαλέτα; Τα μέτρα είναι λίγα, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! Ας το κάνουμε άμεσα”.

Shares


2 comments

  1. Pingback: Φίδι κάνει «ντου» σε ανυποψίαστο μοτοσικλετιστή! | ΒΙΝΤΕΟDaynight.gr

  2. Pingback: Οδηγός-εγκληματίας κάνει αναστροφή πάνω στην εθνική! | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *